Museu de cantereria

Arrels de fang

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Benvinguts a la web del Museu

Obres museu

Correu electrònic Imprimeix PDF

S'ha restablert l'accés per a vianants al Museu de Cantereria pel carrer Monfort, a l'entrada principal del museu. A finals del mes de setembre s'obrirà de nou el carrer al trànsit de vehicles.

 

Se ha restablecido el acceso para peatones al Museo de Alfarería por la calle Monforte, en la entrada principal del museo. A finales del mes de septiembre se abrirá de nuevo la calle al tránsito de vehículos.

 

Darrera actualització de divendres, 20 de setembre de 2019 07:57
 

Benvinguts a la web del Museu de Cantereria

 

El Museu s'ubica en una antiga fàbrica de ceràmica de principis del segle XX, adaptat a les necessitats d’una museu actual. Al llarg de les seues sales el visitant pot conéixer de primera mà l’àmplia col•lecció d’objectes d’ús quotidià realitzats a Agost en els darrers dos segles, així com el procés d’elaboració de la ceràmica, vivint l’experiència d’entrar a un “forn àrab”, la zona dels torns de terrisser o les basses de decantació de l’argila.


El Museu ofereix la possibilitat de realitzar tallers didàctics per a escolars, adaptats a les necessitats de cada grup. Igualment, compta amb una sala d’exposicions temporals, biblioteca especialitzada i una sala polivalent per a la realització d’activitats complementàries, com cursos, conferències, ...

 

Fachada del MuseoInterior Museo