Museu de cantereria

Arrels de fang

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Benvinguts a la web del Museu

Obres museu

Correu electrònic Imprimeix PDF

Amb motiu de les obres en el C/ Monfort, l'accés al Museu de Cantereria es realitzarà pel carrer Teuleria, on vos atendrem en l'entrada a la Sala d'Exposicions Temporals (C/ Teuleria, 11) de manera provisional. Disculpeu les molèsties.

Con motivo de las obras en la C/ Monforte, el acceso al Museo de Alfarería se realizará por la calle Teuleria, donde os atenderemos en la entrada a la Sala de Exposiciones Temporales (C/ Teuleria, 11) de manera provisional. Disculpad las molestias.

 

Darrera actualització de dilluns, 8 de juliol de 2019 13:34
 

Benvinguts a la web del Museu de Cantereria

 

El Museu s'ubica en una antiga fàbrica de ceràmica de principis del segle XX, adaptat a les necessitats d’una museu actual. Al llarg de les seues sales el visitant pot conéixer de primera mà l’àmplia col•lecció d’objectes d’ús quotidià realitzats a Agost en els darrers dos segles, així com el procés d’elaboració de la ceràmica, vivint l’experiència d’entrar a un “forn àrab”, la zona dels torns de terrisser o les basses de decantació de l’argila.


El Museu ofereix la possibilitat de realitzar tallers didàctics per a escolars, adaptats a les necessitats de cada grup. Igualment, compta amb una sala d’exposicions temporals, biblioteca especialitzada i una sala polivalent per a la realització d’activitats complementàries, com cursos, conferències, ...

 

Fachada del MuseoInterior Museo